Licht- en krachtstroom installaties

Timp-Techniek houdt uw licht- en krachtstroominstallaties dag en nacht in bedrijf

Een licht- en krachtstroominstallatie vormt het hart van een elektrotechnische installatie. Voor een veilige, duurzame en storingsvrije installatie is kennis van de voorschriften en de vaardigheid om goede kabelberekeningen te maken onontbeerlijk. Net als het toepassen van de meest moderne technieken en producten. Timp-Techniek voorziet u van een doordacht plan waarmee uw installatie moeiteloos en veilig groot vermogen levert.

Een veilige realisatie van uw licht- en krachtstroominstallatie

Bij een licht- en krachtstroominstallatie zijn de kennis van voorschriften en het maken van kabelberekeningen het belangrijkste. Daarmee wordt een veilige installatie gerealiseerd. Een krachtstroominstallatie bestaat voor ongeveer 90% uit kabels die verborgen zijn in een pand. Aan Elektro Actief kunt u het onderhoud van uw licht- en krachtstroominstallatie met een gerust hart toevertrouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze uitstekende kennis op het installatievlak. Wij ontzorgen u en uw technische dienst graag. Als u uw onderhoud aan ons uitbesteedt, weet u zeker dat de continuïteit van uw kritische bedrijfsprocessen geen gevaar loopt.

Duurzaamheid: regelmatig onderhoud voorkomt dure reparaties

Timp-Techniek legt een licht- en krachtstroominstallatie aan met duurzame halogeenvrije kabels. De kabels zijn ook in geval van brand een stuk veiliger, aangezien er minder rook vanaf komt.

Wanneer is uw licht- en krachtstroominstallatie voor het laatste grondig onder de loep genomen? Net als bij een auto kunt u heel lang zonder controle, maar als het dan mis gaat, dan is de schade niet te overzien. Voorkom dit, en laat uw licht- en krachtstroominstallatie goed onderhouden. Wij brengen de installatie in kaart en stellen samen met u een onderhoudsplan op.

Wilt u meer informatie over de aanleg en het onderhoud van uw licht – en krachtstroominstallatie? Neem dan hier contact op met Timp-Techniek.


Timp Techniek contact:

Post Adres
Bosboom Toussaintplein 89
2624DH Delft

Telefoon 06-2110 0757
E-mail: Info@timp-techniek.nl

IBAN rekening nummer
NL61INGB0006916283

KVK 63721244
BTW NL179132891B01

Webmail login
Website admin
OLDTIMERS by timp-techniek

<