Diagnose & Storingen

Timp-techniek is gespecialiseerd in elektrotechnische diagnose stellen en storingen oplossen. Het vervangen van een defect onderdeel is op zichzelf niet moeilijk, al kan het soms echter tijd kosten omdat het niet duidelijk is welk elektronische onderdeel de storing veroorzaakt. Het vaststellen van het defect, en het bepalen welk onderdeel vervangen moet worden is vaak vele malen gecompliceerder.

Timp Techniek beschikt over de verschillende diagnose systemen en heeft daarnaast ook wat elektronische en technische kennis betreft een ruime een hoop praktische kennis en ervaring. Door deze combinatie van factoren en een structurele aanpak is Timp Techniek in staat om voor elk elektronisch probleem een oplossing te vinden!

Deze structurele aanpak houdt onder andere in dat het mogelijk is om op vastgestelde momenten met de klant contact op te nemen om de actuele status door te nemen. Zodra er eenmaal een defect gevonden is, wordt indien mogelijk het betreffende onderdeel gerepareerd of vervangen, zodat de kosten zoveel mogelijk beperkt kunnen worden.


Timp Techniek contact:

Post Adres
Bosboom Toussaintplein 89
2624DH Delft

Telefoon 06-2110 0757
E-mail: Info@timp-techniek.nl

IBAN rekening nummer
NL61INGB0006916283

KVK 63721244
BTW NL179132891B01

Webmail login
Website admin
OLDTIMERS by timp-techniek

<