Advies, service & onderhoud

Eén aanspreekpunt voor al uw beveiligingsinstallaties. Makkelijker kan het eigenlijk niet. Timp-techniek is van alle markten thuis en biedt u op maat gesneden oplossingen. Ook als het gaat om advies, service en onderhoud. Op basis van uw wensen verzorgen wij het noodzakelijke en vaak ook wettelijk verplichte onderhoud. Bij storingen kunt u 24 uur per dag op ons rekenen. Zo zorgen wij voor uw veiligheid, comfort en continuïteit.

Advies

Een risicoanalyse is altijd gericht op het voorkomen van schade. Wij ondersteunen u graag bij een structurele aanpak van de beveiliging van uw kantoor, bedrijf of woning.

Beveiligen werkt pas echt als er beleidsmatige, organisatorische en technische maatregelen zijn genomen die optimaal op elkaar afgestemd zijn. Bij het uitvoeren van een gedegen risicoanalyse worden alle aspecten die te maken hebben met veiligheid uitvoerig behandeld en op elkaar afgestemd.

Comfort

De service en het onderhoud van Timp-techniek zorgt voor comfort. We zijn 24 uur per dag beschikbaar bij een storing en helpen u zo snel mogelijk. Wij zorgen voor het wettelijke onderhoud en u heeft er geen omkijken meer naar.

Continuïteit

Voor de continuïteit van uw onderneming is het belangrijk dat uw beveiligingsapparatuur het goed doet. Timp-techniek zorgt ervoor dat uw apparatuur doordraait zonder problemen of storingen. Wij garanderen de continuïteit van uw onderneming.

Het is belangrijk dat uw beveiligingsinstallaties regelmatig gecontroleerd worden. Laat uw beveiligingsinstallaties controleren. Wij beschikken over de vakkundigheid en betrouwbaarheid voor de service en het onderhoud.

Neem hier contact met ons op.


Timp Techniek contact:

Post Adres
Bosboom Toussaintplein 89
2624DH Delft

Telefoon 06-2110 0757
E-mail: Info@timp-techniek.nl

IBAN rekening nummer
NL61INGB0006916283

KVK 63721244
BTW NL179132891B01

Webmail login
Website admin
OLDTIMERS by timp-techniek

<